Line Fjord

Elsk min røv og bliv rig

ingen kommentarer

”Den er som syet til dig, synes du ikke bare du ser godt ud?” – jeg kigger mig lidt grundigere ind i spejlet. Tja, jo – den klæder mig jo meget godt den bluse.
Pigen forsvinder et øjeblik – kommer tilbage med en anden med lidt kortere ærmer. ”Prøv også denne her, for du har så flotte håndled.”

Mit selvværd vokser. Mærkeligt, for jeg står i et prøverum, under et aflangt lysstofrør og ser egentlig lidt lysegrøn ud i huden. Jeg svinger den nyankomne bluse over hovedet, ignorerer dellen, der et kort sekund griner til mig i spejlet.
Kigger på håndleddene. Jo, de er da meget pæne.
Pigen er tilbage: ”kan du se det? – Årh – hvor ser du godt ud”. Det er sket før og nu sker det igen. Jeg rækker hende dankortet, hun smiler, jeg smiler. Dagen er god. Jeg er for lækker.

Hendes biks ligger der nu på 20. år nede ad gaden. Jeg går derind forår og efterår, klar til at handle med pigen. Hun sælger tøj, det er klart – men hun sælger vel i virkeligheden mig til mig selv, bare i ny indpakning.

Min svigerinde gør det samme. Hun synes helt sikkert også, jeg er lækker. Når jeg kommer ind i hendes butik har hun lige fået nye varer, som ingen andre har set endnu, og nogle af bukserne er så fede, at dem SKAL jeg prøve. Fra flere familiesammenkomster over sommeren ved hun, at jeg har holdt tilbage, når chips, chokolade og lagkager kom på bordet. Hun ved, at jeg har tabt mig lidt. Det snakker hun ikke om, mens jeg står i prøverummet, hiver de gamle jeans af, så skællet fra de tørre lægge flyver omkring mig og danser i lysstoflyset. Jeg tager de nyankomne fede jeans på.

Hun småsnakker uden for teltet, lader som om jeg er biperson i en lille uropførelse. Så går tæppet, hun kigger ind og smiler – ”Det er også en meget god lille røv, du har fået!”, siger hun og smiler. ”Vil du have en kop kaffe?”
Jeg langer hende dankortet og ved, at selvom min mave bliver lidt oppustet af kaffe, vil jeg være en lille smule lykkeligere, i hvert fald her i eftermiddag, når jeg promenerer i mine nye jeans. For hvem vil ikke gerne gå rundt med en god, lille røv?

Cross-posted on eeze.dk

Skrevet af Line Fjord

10/9 - 2009 kl. 11:00

Skriv en kommentar