Line Fjord

Tørklæde eller job i Danmark

ingen kommentarer

Selvfølgelig er højtuddannede muslimske kvinder i Danmark bevidste om deres valg, når de går med tørklæde. De har valgt selv.Politiken skriver i dag, at 60 % af kvinder med tørklæde overvejer at flytte til udlandet for at få job. Hellere det end at lægge tørklædet.

Det er så trist, at lille Danmark er blevet SÅ lille, at en del af vores egen befolkning nærmest bliver jaget ud ad landet. Om man læser jura, medicin, økonomi eller hvad ved jeg, med tørklæde eller ej, gør vel højst en forskel i udseende. Næppe indhold.

Angsten ser ud til at gå på, at en dommer med tørklæde prøver at snige sharia-lov ind ad bagdøren, og en fremstående kvindelig læge har ytret, at det ville være grænseoverskridende for hende at få foretaget en gynækologisk undersøgelse af en læge med tørklæde. Hvori ligger det grænseoverskridende? At man ikke kan se om hun har grønt eller sort hår, langt eller kort?

 

Har lovgiveren mon tænk på, at forbyde vores nye medborgere af visse religiøse overbevisninger, overhovedet at tage en uddannelse i Danmark? Hvis de alligevel ikke må arbejde her, vil de tage diplomet med til vores nabolande og få job.

Hallo – Danmark. Slap af. Der er masser af plads og vi har brug for alle, uanset overbevisning. Håber jeg.

Skrevet af Line Fjord

26/5 - 2008 kl. 11:21

Skriv en kommentar