Line Fjord

St. Tropez i utide

ingen kommentarer

Jeg leder efter et hotel i St. Tropez. På havnen. Jeg skal slå skodderne op, blændes af sollys op ad formiddagen, skue ud over havnen, hvor en yacht drysser ind og andre ligger og gurgler, og hvor scooterne hidsigt fejer damer af banen. Damer med solbriller, leopardgamacher og næsen skal i sky.

Jeg har klikket gennem alle indgange til byens hoteller og fundet hotellet. Det eneste på havnen.
De tager ikke telefonen, de svarer ikke på min mail. Jeg ringer hver dag i en uge. Ingen svarer.

Hm – de har nok vinterlukket. Men det må turistkontoret jo vide. De må kunne give et svar. Bonjour. Fin hjemmeside. For franskmænd. De reklamerer med en side på fem sprog, men det viser sig at tysk, spansk og italiensk er ”under construction”. Fred være med det.

Men – hurra – man kan ringe til Turistkontoret helt gratis. Jeg forsøger… ”Du kan kun få forbindelse med det kaldte nummer, hvis du ringer fra Frankrig”.

Franskmænd er forrygende – en super logisk tankegang, middel og mål passer altid sammen.
For franskmænd er ting smukke, når de er besværlige. Og jeg skal nok finde mit hotel og duften af frihed for en stund. Det kræver bare lige et par smukke omveje i St. Tropez.

Skrevet af Line Fjord

15/1 - 2009 kl. 11:43

Skriv en kommentar